Een gedeelde werkruimte voor teamvideoprojecten

Houd teamopnames samen, open hetzelfde project vanaf verschillende Macs en bewerk parallel met clipniveau controle die voorkomt dat teamleden elkaars werk overschrijven.

Tight Studio Teamwerkruimte met een knop Start opname en een raster van gedeelde videoprojecten

Houd teamprojecten in één gedeelde werkruimte.

Begin een opname in de Team Workspace of haal een bestaand Tight Studio-project binnen met Samenwerken met het team. Iedereen in de workspace kan dezelfde verzameling teamvideo's vinden en openen zonder projectbundels rond te sturen.

Tight Studio Teamwerkruimte met een knop Start opname en een raster van gedeelde teamvideo-projecten

Bewerk hetzelfde project vanaf verschillende Macs

Teamleden kunnen een gedeeld project openen en het werk voortzetten in Tight Studio. Clipbewerkingen, cliplayouts en projectinstellingen worden gesynchroniseerd via het teamproject, zodat de volgende persoon kan verdergaan waar de vorige is gestopt.

Tight Studio-editor toont een cloudteamproject voor Acme Inc met meerdere clips gerangschikt op de tijdlijn

Werk parallel zonder bewerkingsconflicten

De bewerkingscontrole is gecoördineerd per clip. Teamleden kunnen aan verschillende clips in hetzelfde project werken, terwijl iedereen die een clip bekijkt die al wordt bewerkt ziet wie de controle heeft en alleen-lezen blijft totdat deze beschikbaar is.

Cloud-teampraatproject dat toont welke teamgenoot de geselecteerde clip beheert terwijl de kijker alleen-lezen blijft

Geef een clip door wanneer prioriteiten veranderen

Moet je de actieve clip overnemen? Stuur een verzoek vanuit de editor. De huidige editor kan het overdragen of doorwerken, waardoor het team een duidelijke overgang krijgt in plaats van concurrerende wijzigingen of een per ongeluk overschrijven.

Tight Studio editor in alleen-lezen modus die de huidige editor benoemt en de Request om over te nemen knop toont

Veelgestelde vragen

Kunnen meerdere teamgenoten aan één videoproject werken?

Ja. Teamleden kunnen hetzelfde gedeelde project openen, en verschillende clips kunnen parallel worden bewerkt. Tight Studio synchroniseert clipwijzigingen, clipvolgorde en projectinstellingen via het teamproject.

Wat gebeurt er als twee mensen dezelfde clip kiezen?

Één persoon heeft bewerkingscontrole voor die clip terwijl de ander ziet wie er aan het bewerken is en alleen-lezen blijft. De tweede persoon kan toegang aanvragen, en de huidige editor kan de clip overdragen of doorgaan met bewerken.

Hoe voeg ik een project toe aan de Team Workspace?

Je kunt een nieuwe opname direct starten vanuit de Team Workspace. Om een video toe te voegen die je al hebt gemaakt in Tight Studio, kies Samenwerken met team en deel het naar de workspace.

Breng je volgende video naar één teamwerkruimte

Download Tight Studio en geef je team één gedeeld project om samen op te nemen, te bewerken en af te maken.

Download gratis

macOS Apple Silicon - Gratis te starten, geen creditcard vereist